mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Badmintonová raketa WISH TI Smash 999

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Badmintonová raketa WISH TI Smash 999 - Základní informace

Badmintonová raketa WISH TI Smash 999 nabízí skvělé útočné vlastnosti a mimořádně atraktivní matný design. Díky použití moderních technologií má raketa vynikající herní vlastnosti, které ocení především pokročilí hráči.

Raketa je určena pro pokročilé hráče vyznávající útočný herní styl, razantní smeče a tvrdé údery. Díky tuhému shaftu (2/5) a vyvážení spíše do ruky (4/5) je velmi přesná v útoku a zároveň i dobře ovladatelná v technických úderech. Nízká váha (89g) Vám umožní vynikající ovladatelnost a kontrolu úderu. Výplet WBS 900 nabízí skvělou odolnost a zároveň maximální sílu a repulzi. Je určen pro ofenzivnější, silovější hráče. Raketa je dodávána ve velikosti gripu G3, s kvalitním PU gripem a termoobalem na celou raketu.

WISH je tradiční sportovní značka specializující se na výrobu badmintonového vybavení již od roku 1986. Díky neustálé práci na vývoji nových technologií přináší skvělé herní vlastnosti všech výrobků. Proto si produkty vybírají nejenom závodní, ale také pokročilí a začínající hráči.

Technologie:

Titanium
Díky kombinaci High Modulus Carbon Graphite fibre a Titanium Mesh (jeden z nejpevnějších kompozitových materiálů používaných také v leteckém průmyslu) se výrazně snižuje váha rakety a zároveň zvyšuje pevnost celého rámu.

Power Box
Power box design pomáhá zvyšovat celkovou stabilitu rámu a snižovat jeho torzní tuhost. Herní vlastnosti rakety jsou tak výrazně lepší a kontrola úderů jednodušší.

Isodynamic
Rakety s isodynamickým tvarem hlavy rakety mají o 32% větší sweet spot než rakety se standardním tvarem. Hráčům je tak umožněna dobrá kontrola úderu i v případě, že nezasáhnou míč v ideálním místě hlavy rakety – sweet spotu.

Technická data:
- materiál: High Modulus Graphite + Titanium
- technologie: Titanium, Power Box, Isodynamic
- tvar hlavy: Isometrický
- tuhost: tuhý 2/5
- vyvážení: spíše do ruky 4/5
- váha: 89 g
- délka: 675 mm
- grip: G3, PU Grip
- výplet: WISH WBS 900 blue (0,70 mm), vyroben v Japonsku
- doporučené napětí výpletu: Main: 11,5-12,5 kg / Cross: 12,5-13,5 kg
- celoobal: ano



Balení:
  • hmotnost balení: 0.1 kg

Badmintonová raketa WISH TI Smash 999 - Parametry

Hráči: Výplet:
Výplet:
Hmotnost:
Hmotnost:

Badmintonová raketa WISH TI Smash 999 - Recenze (0)

Badmintonová raketa WISH TI Smash 999 - Otázky a odpovědi (0)