mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Badmintonová raketa WISH Master Pro 50000

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Badmintonová raketa WISH Master Pro 50000 - Základní informace

Badmintonová raketa WISH Master Pro 50000 je nejvyšším modelem WISH pro sezonu 2018/2019. Díky použití moderních technologií má raketa vynikající herní vlastnosti, které ocení i závodní hráči.

Raketa je určena pro pokročilé a závodní hráče hledající ideální zbraň k celodvorcové hře. Díky středně tuhému shaftu (3/5) a vyvážení na střed (3/5) je skvělá v technických úderech a zároveň mimořádně přesná v útoku. Nízká váha (90g) Vám umožní vynikající ovladatelnost a kontrolu úderu. Výplet WBS 900 nabízí skvělou odolnost a zároveň maximální sílu a repulzi. Je určen pro ofenzivnější, silovější hráče. Raketa je dodávána ve velikosti gripu G3, s kvalitním PU gripem a obalem na celou raketu.

WISH je tradiční sportovní značka specializující se na výrobu badmintonového vybavení již od roku 1986. Díky neustálé práci na vývoji nových technologií přináší skvělé herní vlastnosti všech výrobků. Proto si produkty vybírají nejenom závodní, ale také pokročilí a začínající hráči.

Technologie:

Woven - WOVEN fiber je pokročilý materiál, který je široce využíván v leteckém průmyslu. Skvěle vylepšuje odolnost a torzní tuhost rakety, což zlepšuje herní vlastnosti rakety. Woven fibre zvyšuje pevnost rámu rakety o 20% a zároveň snižuje celkovou váhu rakety o 10%.

Nano technology
Kombinace Nano materiálu a pryskyřice nezvyšuje pouze odolnost a flexibilitu rámu, ale také výrazně zlepšuje herní vlastnosti rakety.

Aerodynamic
S využitím principů aerodynamiky mají osmiúhelníkové a šestiúhelníkové tvary rámu výrazně menší odpor vzduchu než standardní tvary rámu. Proto je manipulace s raketou o tolik jednodušší a rychlejší!

Hot Melt technology
Hot Melt Technology je pokročilý termoplastický proces při teplotě 250 stupňů Fahrenheita. V těchto extrémních podmínkách jsou karbonová vlákna v rámu rakety naprosto přesně a precizně formována, což zvyšuje pevnost a odolnost rámu o více než 30%.

Technická data:
- materiál: 40T Hot Melt Graphite + Woven
- technologie: Woven, Nano Tec, Aerodynamic, Hot Melt
- tvar hlavy: Isometrický
- tuhost: středně tuhý 3/5
- vyvážení: na střed 3/5
- váha: 90 g
- délka: 675 mm
- grip: G3, PU Grip
- výplet: WISH WBS 900 white (0,70 mm), vyroben v Japonsku
- doporučené napětí výpletu: Main: 12,5-13,5 kg / Cross: 13,5-14,5 kg
- celoobal: Ano



Balení:
  • hmotnost balení: 0.1 kg

Badmintonová raketa WISH Master Pro 50000 - Parametry

Hráči: Výplet:
Výplet:
Hmotnost:
Hmotnost:

Badmintonová raketa WISH Master Pro 50000 - Recenze (0)

Badmintonová raketa WISH Master Pro 50000 - Otázky a odpovědi (0)