mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Badmintonová raketa VICTOR Light Fighter 7000

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Badmintonová raketa VICTOR Light Fighter 7000 - Základní informace

VICTOR LIGHT FIGHTER – Unikátní série super lehkých raket!

Řada VICTOR LIGHT FIGHTER je absolutní novinkou VICTOR, která nabízí čtyři modely super lehkých raket vážící i s výpletem 76 až 78 gramů. Jde o jedinečnou ultralight raketu vynikající svoji skvělou ovladatelností a navíc mimořádnou přesností v útoku!

Série LIGHT FIGHTER byla vyrobena s využitím nejnovějších a nejkvalitnějších technologií. Technologie LIGHT FIGHTER kombinuje již několika lety prověřenou technologii Inside Waves a využití High-Grade grafitu pro unikátní lehkost.

Všechny rakety ze série LIGHT FIGHTER testoval i Jakub Bitman. Deseti násobný mistr ČR a hlavní tvář značky VICTOR pro Českou republiku k testování uvedl následující: „ Rakety VICTOR LIGHT FIGHTER jsou svým způsobem revolucí ve výrobě badmintonových raket. Jejich váha 76g až 78g i s výpletem umožňuje daleko větší možnosti pro rychlou manipulaci s raketou a bezkonkurenční rychlost švihu při úderu. Ztráta razance při takovéto váze je naopak minimální a rakety jsou tak určeny nejen pro hráče se zvládnutou technikou úderů, ale i pro silově vybavené jedince. Velkým pozitivem je také fakt, že i pro ne zcela dobře technicky vybavené hráče váha rakety zatěžuje jejich rameno a loket výrazně méně, než modely s běžnou váhou kolem 92-95g“

VICTOR Light Fighter 7000 má prodlouženou délku 675 mm. což je v současnosti standardní a nejpoužívanější délka. Hlava rakety má isometrický tvar (nejtypičtější tvar hlavy u dnešních raket). Raketa je dodávána s velikostí gripu - G2. Raketa včetně výpletu váží 76g a jde o nejlehčí raketu z Light Fighter série. Je vyvážená na střed - hodnota 3 (stupnice = 1-vyvážení do hlavy, 3-na střed, 5-do ruky). Tuhost rámu je vyjádřena hodnotou 2 - tuhý (stupnice = 1-extrastiff-výrazně tuhý, 5-extra flex - výrazně pružný). Raketa je dodávaná s výpletem AshawayZyMax 70 a termoobalem na celou raketu.

LF 7000 je určena pro středně pokročilé, velmi pokročilé a závodní hráče, kteří mají osvojené základní techniky úderu. Jde o nejlehčí raketu, kterou můžeme v současnoti na trhu naleznout. Je vhodná pro ofenzivní hru a vyniká skvělou, jednoduchou ovladatelností a mimořádně atraktivním designem.

Technická data:
- materiál hlava: Ultra Hi-Modulus Graphite
- materiál shaft: Ultra Hi-Modulus Graphite
- hmotnost rakety: 76 g
- vyvážení rakety: 3 / 5 - na střed
- třída pružnosti shaftu: 2 / 5 - tuhý
- délka rakety: prodloužená délka - 673 mm
- použitý výplet: Ashaway Zymax 66 Fire Power White
- velikost gripu: G2
- maximální možné napětí struny: 12.0 kg (maximum)



Balení:
  • hmotnost balení: 0.1 kg

Badmintonová raketa VICTOR Light Fighter 7000 - Parametry

Badmintonová raketa VICTOR Light Fighter 7000 - Recenze (0)

Badmintonová raketa VICTOR Light Fighter 7000 - Otázky a odpovědi (0)