mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Tenisová raketa HEAD Graphene Radical Rev 2014

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Tenisová raketa HEAD Graphene Radical Rev 2014 - Základní informace

S novou řadou tenisových raket HEAD YouTek Graphene Radical lze všechny Vaše triky redukovat na jeden. Díky Graphene™, nejpevnějšímu a nejlehčímu materiálu na světě, nabízí tato raketa optimální rozložení hmotnosti pro lepší ovladatelnost a umožňuje silnější švih. Proto bude nyní Vaše hra ještě radikálnější s menším úsilím.
Lehoučká konstrukce tenisové rakety HEAD Graphene Radical Rev vyšroubuje výkon na maximum a vyznačuje se vynikající ovladatelností. Tato ideální kombinace vyhovuje potřebám ambiciózních mladých rebelů a lepších středně pokročilých hráčů. Dynamický vzor vypletení 16/19 poskytuje mimořádnou kontrolu směru úderu. Raketa využívá technologií Graphene a YouTek. Technologie Graphene je integrována do srdce rakety, činí ji stabilnější a zajišťuje optimalizované rozložení hmotnosti. Hmotnost byla přesunuta do horní části hlavy a do rukojeti rakety, čímž je zajištěna lepší ovladatelnost a vyšší hybnost švihu při odehrání míče. YouTek je kombinací špičkových technologií, které dokonale vyhovují Vašim individuálním potřebám. Technologie YouTek Váš výkon zesiluje a vydává z Vás to nejlepší.
Tenisová raketa HEAD Graphene Radical Rev je dodávána nevypletená a bez obalu. Pro vypletení se doporučuje výplet HEAD Hawk.
Vynikající tenisová raketa pro široké spektrum hráčů, především pak pro závodní juniory, středně pokročilé hráče, kteří chtějí svou hru dále posouvat.

Technický popis:
- sezóna: 2014
- použité technologie: YouTek, Graphene
- rám: 22/23/21 mm
- velikost hlavy: 630 cm2
- hmotnost (bez výpletu): 260 g
- vyvážení (bez výpletu): 360 mm
- délka: 685 mm
- velikost gripu: L0 - L5
- grip: Hydrosorb Pro
- vzor výpletu: 16/19
- doporučený výplet: Hawk 17
- výplet: ne
- obal: ne


Balení:
  • hmotnost balení: 0.3 kg

Tenisová raketa HEAD Graphene Radical Rev 2014 - Recenze (0)

Tenisová raketa HEAD Graphene Radical Rev 2014 - Otázky a odpovědi (0)