mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Tenisová raketa BABOLAT Pure Drive Tour 2016

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Tenisová raketa BABOLAT Pure Drive Tour 2016 - Základní informace

Babolat Pure Drive Tour 2016 je mimořádně výkoná tenisová raketa. Díky své o něco vyšší váze (315g) je stvořena pro tvrdé a přesné údery. Ideální pro závodní hráče, kteří je fyzicky i technicky na vrcholu. Od zahájení prodeje prvního modelu rakety Babolat Pure Drive se tenis značně vyvinul - tenisové povrchy jsou rychlejší, míče živější a hráči silnější. Nová tenisová raketa Babolat Pure Drive Tour GT 2016 je navržena tak, aby mohl hráč dominovat výměnám díky ovládnutí a kontrolování své síly, jako nikdy předtím.

Raketa využívá novou technologii FSI (Frame String Interaction) - užší způsob vyplétání v oblasti sweetspotu, díky čemuž dosáhnete delších úderů a udržíte si soupeře za základní čárou. Zároveň technologie FSI v kombinaci s nejefektivnějším systémem na spojování rámů a strun Woofer poskytuje hráči větší kontrolu nad každým míčem, než kdy dřív. Samozřejmostí je technologie na tlumení negativních vibrací Cortex Active, díky které je zajištěn perfektní přenos informací do ruky hráče, která tak získává nesrovnatelný cit pro míč, větší sílu a kontrolu nad každým úderem. Oválný tvar rámu poskytuje zvýšenou odolnost proti kroucení a ohýbání - dosáhnete větší síly. Rozdílná tloušťka rámu pro lepší zpětnou reakci.

Babolat Pure Drive Tour 2016 přichází také s novým designem. Černé a modré provedení, představující bezkonkurenční výkon a technickou inovaci raket Pure Drive, doplnily prvky v bílé barvě zdůrazňující celkovou eleganci rakety. Tenisová raketa Babolat Pure Drive Tour 2016 poskytuje maximální podporu pro tvrdé, přesné údery od základní čáry. Raketa je nevypletená.

Technická data:
- složení: Graphite
- délka: 685 mm
- velikost hlavy: 645 cm2
- vyvážení rakety: 315 mm
- grip: Syntec Pro
- výplet: ne
- obal: ano
- hmotnost: 315 g

Tenisová raketa BABOLAT Pure Drive Tour 2016 - Recenze (0)

Tenisová raketa BABOLAT Pure Drive Tour 2016 - Otázky a odpovědi (0)