mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard vázání FLOW NX2 AT black

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard vázání FLOW NX2 AT black - Základní informace

Snowboard vázání FLOW NX2 AT. Vylepšit nejuniverzálnější a nejvýkonnější all-mountain vázání, které navíc mají v oblibě teamoví jezdci Flow, nebylo vůbec snadné, ve Flow se to však povedlo. Vázání NX2-AT bylo vylepšeno o nový strap NEW Active Strap, díky kterému nazouvání nebylo nikdy rychlejší a snazší. Unikátní design lehkého hliníkového baseplatu nabízí ostřejší reakce, přičemž nechává snowboard přirozeně ohýbat, zesílená patka je jedinečnou kombinací pevnosti pro maximální reakci na vaše pohyby a pružnosti pro přirozené ohýbání. Není divu, že se vázání NX2-AT stává opět jasnou volbou pro mnohé z vás.

Hiback
ModBack Hibacks - modulární opěrka rozdělená na spodní a horní zónu použitím silného a spolehlivého heelcupu z hliníkové slitiny.
N.A.S.T.Y. (New Active Strap Technology) - zbrusu nová technologie pro rok 2013, funguje velmi jednoduše tak, že při odklopení patky se zároveň odklopí směrem dopředu nártový strap a uvolní tak místo vaší noze. Při vrácení patky do svislé polohy se vrátí i strap na své místo a pevně obemkne vaši botu. Nikdy to nebylo snazší.
Tweak Factor Apex.8 - univerzální podpůrný panel asymetrického tvaru z nylonových vláken pro extra reaktivnost.

Strapy
Fusion Powerstraps - 3D tvarovaný strap spolehlivě zajišťuje kotník a oblast špičky, je polstrovaný pro pohodlný fit s vaší botou.

Baseplate
Rockered Baseplate - všechny Flow baseplaty jsou designované tak, aby přenášely energii přímo do prkna, bez ztráty přirozeného pocitu z jízdy.
LandingPads - měkké polštáře z EVA materiálu pro ztlumení nárazů a dopadů.
OC-Kush - základna je odpružená pro absorpci nerovností a tvrdých dopadů.

Přezky
LSR-Buckles - inovativní přezky vám nabízí nové možnosti snadného utažení vašeho vázání přesně tak, jak potřebujete.

Tuhost (1-5)
4.5

Velikosti: M

Snowboard vázání FLOW NX2 AT black - Recenze (0)

Snowboard vázání FLOW NX2 AT black - Otázky a odpovědi (0)