mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard GRAVITY Thunder

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard GRAVITY Thunder - Základní informace

Velmi oblíbený dámský snowboard designovaný pro univerzální použití na sjezdovce i mimo ni. Gravity Thunder uspokojí potřeby všech rekreačních jezdkyní, které nemají příliš velké ambice a chtějí hlavně zábavné prkno, které bude tolerantní k jejich chybám.

Technická data:
- Cam-Rock - kombinuje to nejlepší z camberu a rockeru v jednom. Cam-Rock zmírňuje tlak kontaktních míst na špičce a patce, čímž umožňuje volnější jízdu jako rocker. Camber zóny, které jsou situovány pod vázáním, zajistí vyšší kontrolu při jízdě po hraně a dostatečně velký pop.

- Twin-Tip - esence tvaru parkových prken. Stejná vzdálenost od špičky i patky umožní jízdu v přirozeném i opačném směru.

- Woodcore - všechny Gravity snowboardy jsou vyráběny ze 100% dřevěného jádra. Používáme kvalitní topolové dřevo doplněné o panely tvrdého, exotického dřeva.

- Biax (0°/90°) - nejčastěji používaný způsob laminace dodává snowboardu kvalitní pop a lehkou torzní flex. Díky tomu prkno lehce zatáčí a užijete si s ním spoustu zábavy na sjezdovkách i ve snowparku.

- Sidewall - 360°ABS sidewall chrání hranu proti poškození, lépe přenáší energii na hranu a tlumí vibrace.

- Micro Inserts - inzerty jsou umístěny v pozici 4 × 2 cm. Oproti běžným inzertům (4 × 4 cm) umožňují přesnější nastavení stance.



Balení:
  • hmotnost balení: 10 kg

Snowboard GRAVITY Thunder - Recenze (0)

Snowboard GRAVITY Thunder - Otázky a odpovědi (0)