mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard GRAVITY Sublime

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard GRAVITY Sublime - Základní informace

Nejvyšší dámský model od Gravity, snowboard Sublime, je letos vybaven novým hybridním prohnutím Peanut Camber. Střed desky je v klasickém camberu, od vázání směrem ke špičce a patě je rocker, díky kterému se prkno nekouše v oblouku na sjezdovce a lépe plave v prašanu. Sublime je svým určením freestylová deska ideální do snowparku, oblíbí si ji zkušené jezdkyně.

Technická data:
- Peanut Camber - toto prohnutí umožňuje díky camber zóně mezi vázáními dostatečně silný odraz při skoku (pop). Rocker zóny zajistí stabilitu a hravost, typickou pro rocker snowboardy.

- Twin-Tip - esence tvaru parkových prken. Stejná vzdálenost od špičky i patky umožní jízdu v přirozeném i opačném směru.

- Woodcore - všechny Gravity snowboardy jsou vyráběny ze 100% dřevěného jádra. Používáme kvalitní topolové dřevo doplněné o panely tvrdého, exotického dřeva.

- Triax (0°/+45°/-45°) - orientace skleněných vláken umožňuje přirozenější flexibilitu desky, zvyšují celkovou pevnost, pop do špičky a patky a kontrolu při vysoké rychlosti.

- Sidewall - 360°ABS sidewall chrání hranu proti poškození, lépe přenáší energii na hranu a tlumí vibrace.

- Micro Inserts - inzerty jsou umístěny v pozici 4 × 2 cm. Oproti běžným inzertům (4 × 4 cm) umožňují přesnější nastavení postoje.



Balení:
  • hmotnost balení: 10 kg

Snowboard GRAVITY Sublime - Recenze (0)

Snowboard GRAVITY Sublime - Otázky a odpovědi (0)