mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard GRAVITY Bandit

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard GRAVITY Bandit - Základní informace

All mountain snowboard Bandit je novinkou v letošní kolekci Gravity. Jde o hravé a zábavné prkno, se kterým si užijete kupu zábavy v parku, na sjezdovce i v prašanu. Hrany jsou opatřeny ABS sidewally, které je chrání před poškozením na překážkách.

Technická data:
- ROCKER Board - vychází z populární RC (reverse camber) série. Snowboardy s opačným prohnutím jsou ideální pro jezdce preferující hravější snowboard, který odpouští chyby, "nekouše se hrana". Ideální do snowparku na jibbing, ale i do prašanu, kde snowboard díky opačnému prohnutí lépe "plave".

- Directional - o něco delší špička než patka umožňuje flexibilitu pro vyšší výkon ve směru dopředu a lepší klouzání v prašanu. Directional prkna si poradí s jakýmkoliv terénem.

- Woodore - všechny Gravity snowboardy jsou vyráběny ze 100% dřevěného jádra. Používáme kvalitní topolové dřevo doplněné o panely tvrdého, exotického dřeva.

- Triax (0°/+45°/-45°) - orientace skleněných vláken umožňuje přirozenější flexibilitu desky, zvyšují celkovou pevnost, pop do špičky a patky a kontrolu při vysoké rychlosti.

- Sidewall - 360°ABS sidewall chrání hranu proti poškození, lépe přenáší energii na hranu a tlumí vibrace.

- Micro Inserts - inzerty jsou umístěny v pozici 4 × 2 cm. Oproti běžným inzertům (4 × 4 cm) umožňují přesnější nastavení stance.

Snowboard GRAVITY Bandit - Recenze (0)

Snowboard GRAVITY Bandit - Otázky a odpovědi (0)