mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard FLOW Velvet

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard FLOW Velvet - Základní informace

Snowboard FLOW Velvet je zábavné a hravé prkno pro všechny freestylové jibberky. Je skvlé jak pro začínající, tak pro pokročilé jezdkyně.

Parametry
Technologie
Whiskey Royale - tato technologie využívá laminaci Biax Fiberglass pod špičkou a patou v oblasti vázání, čímž eliminuje vibrace a dopřává tak hladší jízdu. Směřováním sklolaminátu směrem k hranám bylo dosaženo větší rychlosti, luxusní jízdy a zvýšení pevnosti v tlaku o 25 %.
EZ-Rock - perfektní volba pro všechny ortodoxní jibbery a jezdce, kteří požadují stabilitu. S reverzním camberem a měkkou konvexní střední částí je ideální pro jibbování a omezuje riziko kousnutí hrany. Současně přináší pořádnou porci stability a víc než poctivý pop.

Shape
Tru-Twin - TruTwin je esencí tvaru parkových prken. Stejná vzdálenost od špičky i patky umožní jízdu v přirozeném směru, nebo snadno přeskočit a jet fakie.

Jádro
TruFlex - podobně jako jádro ReFlex se TruFlex vyznačuje vysokou pevností k hmotnosti dřevěné konstrukce s využitím různých hustot topolového dřeva, unikátně tvarovaného tak, aby vám poskytlo výborné reakce na okolní terén při sjezdu.

Skleněná vlákna
Biaxial - jednoduchý a klasický laminátový oplet. Nejčastěji používaný způsob laminace dodává snowboardu kvalitní pop a lehký torzní flex. Díky tomu prkno lehce zatáčí a užijete si s ním spoustu zábavy na sjezdovkách i ve snowparku.

Základna
Optix 2000 - vysoce hustá, extrudovaná základna, která je velmi snadno udržovatelná a opravitelná. Optix 2000 je jedna z nejlépe vosk-absorbujících základen na trhu a umožní vám všechnu rychlost, kterou kdy budete potřebovat, i když zrovna nemáte navoskováno.

Sidecut
3D-Transitional - měkčí špička a pata a agresivní radius v oblasti vázání zaručují hladkou jízdu s vynikající přilnavostí.

Tuhost (1-5)
2.5
Velikosti: 139, 143, 146, 149

Balení:
  • hmotnost balení: 5 kg

Snowboard FLOW Velvet - Recenze (0)

Snowboard FLOW Velvet - Otázky a odpovědi (0)