mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Silikonový náramek POWER BALANCE

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Silikonový náramek POWER BALANCE - Základní informace

Silikonový náramek POWER BALANCE. Power Balance je převratná technologie využívající speciální hologramy, které pozitivně působí na přirozené energetické pole člověka a výrazně zlepšují rovnováhu, sílu a pružnost. Běžný mobilní telefon vyzařuje vlny o frekvenci 900 nebo 1800 MHz. Přirozená lidská frekvence, tzv. SRF frekvence, se řádově udává v jednotkách Hz (ideální lidská frekvence zvaná Schumann Resonating Frequency (SRF) je asi 7,8 Hertz) – lidský kmitočet je tedy více než milionkrát menší. Hologram náramku Power Balance pracuje na nízkých frekvencích a příznivě ovlivňuje bioenergetické pole člověka – udržuje tělo v souladu a harmonii.

Stabilita - Síla - Flexibilita

Výsledným efektem je vyšší tělesná výkonnost při sportu i v každodenním život: prokazatelné výsledky jsou hlavně ve zlepšení rovnováhy, větší pružnosti a zintezivnění síly.

Tato horká novinka z USA se nejčastěji nosí ve formě různobarevných silikonových náramků a svá jména s ní nadšeně spojuje mnoho předních sportovců světa. Mezi nejznámější patří basketbalista Shaquille O'Neal, jezdec Formule 1 Rubens Barrichello, snowboardista Forrest Shearer, hokejista Teemu Selanne...

Technická data:
- velikost XS: 16,5 cm
- velikost S: 17,5 cm
- velikost M: 19 cm
- veikost L: 20,5 cm
- velikost XL: 22 cm

Balení:
  • hmotnost balení: 0.01 kg

Silikonový náramek POWER BALANCE - Recenze (0)

Silikonový náramek POWER BALANCE - Otázky a odpovědi (0)