mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Rukavice kožené EVERLAST Fighter - červené 12oz.

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Rukavice kožené EVERLAST Fighter - červené 12oz. - Základní informace

Kvalitně prošité tréninkové rukavice Everlast Fighter jsou vyrobené z kůže určené pro sparring i pro trénink na boxovacím pytli.

Obsahují speciální vrstvu pěnovky, která perfektně tlumí veškeré otřesy a nárazy. Designově klasické rukavice mají dokonale tvarovanou a vyztuženou oblast palce, která je navíc poutkem vázána na celou rukavici a znemožňuje tak naražení či jiné zranění palce, který je díky tomuto provedení v pevné pozici.

Oblast dlaně je opatřena dvěma výztužemi. Jedna chrání část dlaně před údery, druhá výztuž je určena pro ochranu a opěru prstů a pro lepší sevření dlaně v rukavici. Rukavice větrá pomocí pěti otvorů, které jsou umístěny na vnitřní části rukavice. Pocení ruky během tréninku minimalizuje speciální materiál uvnitř rukavice. Celá rukavice je na několika místech velmi kvalitně prošita, takže působí velmi pevně. Vydrží proto i náročnější typy tréninků. Rukavice se zapínají na suchý zip, umístěný na pevném koženém pásku, který dokonale zpevňuje zápěstí. Pásek je 22 cm dlouhý a 7,5 cm silný.

Technická data:
- zapínání na suchý zip
- délka pásku: 22 cm
- šířka pásku: 7,5 cm
- balení obsahuje jeden pár
- velikost: 12oz.
- barva: červeno-černé

ÚDRŽBA: Suché rukavice omyjte vlažnou vodou s mýdlem. Neprat v pračce, necvičit s rukavicemi kliky, nepokládat na topení, nesušit v sušičce. Do rukavic používejte bandáže, sníží riziko zranění a pohlcují vlhkost. Rukavice doporučujeme ošetřit bezbarvými přípravky na kůži (vosk).



Balení:
  • hmotnost balení: 1 kg

Rukavice kožené EVERLAST Fighter - červené 12oz. - Parametry

Použití: Velikost:
Velikost boxovacích rukavic:
Materiál rukavice:
Materiál rukavice:
Barva:

Rukavice kožené EVERLAST Fighter - červené 12oz. - Recenze (0)

Rukavice kožené EVERLAST Fighter - červené 12oz. - Otázky a odpovědi (0)