mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Plexi na hokejovou helmu FISCHER Pro Box F 105

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Plexi na hokejovou helmu FISCHER Pro Box F 105 - Základní informace

Plexi FISCHER PRO Box je vyrobeno z vysoce odolného polykarbonátu metodou Injection moulding (vstřikováním), na opticky dokonalé formě, čímž je zaručena perfektní optická čistota, která je u všech výlisků konstantní. Konstrukce je vypouklá, což eliminuje zkreslení při periferním pohledu.

Plexi je na vnitřní straně opatřeno vrstvou Antifog proti mlžení, která minimalizuje riziko snížení viditelnosti ve vlhkém prostředí nebo při náhlé změně teploty vzduchu. Z vnější strany plexi nese povrchovou úpravu Antiscratch, která dělá plexi odolnější vůči poškrábání. Při správném postupu údržby zůstávají tyto vrstvy aktivní po celou dobu životnosti chrániče.

Plexi je vhodné pro všechny běžné typy helem (Bauer, CCM, Easton, Reebok,…). Plexi odpovídá evropským normám a je vyrobeno v souladu s evropskou normou EN ISO 102 56:2003. Plexi je vyráběno v čirém provedení. Provedení Box obsahuje, vyjma samotného plexi, návodu a montážní sady, také speciální čistící emulzi a leštící utěrku z mikrovlákna pro lepší údržbu plexi.

Technická data:
- anti-fog: ano
- příslušenství: montážní sada, čistící emulze, hadřík
- zorník: vypouklý
- čiré provedení

Plexi na hokejovou helmu FISCHER Pro Box F 105 - Parametry

Plexi na hokejovou helmu FISCHER Pro Box F 105 - Recenze (0)

Plexi na hokejovou helmu FISCHER Pro Box F 105 - Otázky a odpovědi (0)