mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Kraso brusle Botas Stella

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Kraso brusle Botas Stella - Základní informace

Kraso brusle Botas Stella

Inovovaný elegantní dámský model v novém designu určený pro rekreační a kraso bruslení. Je vyroben z kvalitních syntetických materiálů s vodovzdornou úpravou s plyšovým límečkem, vyztužený svršek, širší tvar a polštářování kotníků pro vyšší pohodlí, teplá textilní podšívka, brusle s uděleným evropským certifikátem TÜV GS.

Vrch je tvořen vysoce kvalitním syntetickým materiálem s vodoodpudivou úpravou s plyšovým límečkem. Podšívku tvoří laminovaná textilie s filmem PU. Jazyk je vyroben z vysoce kvalitního syntetického materiálu s vodoodpudivou úpravou s teplou podšívkou plyš Tom a Podešev je vyrobena z tuhého a odolného plastu.

Zimní brusle využijete při mrazivém počasí, kde přehrady a rybníky poskytují výborné podmínky pro bruslení. Pro hokejové nadšence jsou vhodné celoroční kryté stadiony pro veřejnost kde mohou i přes léto zdokonalovat své umění a nadšení.

K zimním bruslím patří kvalitní příslušenství, které Vám zajistí potřebný komfort při bruslení. Nezapomeňte si proto vybrat vhodné přilby, chrániče i sportovní oblečení.

Technická data:
- pro rekreační bruslení
- pohodlná obuv z kvalitních syntetických materiálů s vodovzdornou úpravou s plyšovým límečkem
- vyztužený svršek
- širší tvar a polštářování kotníků pro vyšší pohodlí
- teplá textilní podšívka
- evropský certifikát TÜV GS
- barva bílá/hnědá podešev

Doporučená péče: před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat pro zachování vlastností boty a posléze i během užívání, po každém použití očistit a lehce omýt vodou (ne saponáty!), vyjmou vnitřní stélky (vložky) a vysušit při pokojové teplotě, brusle nakonzervovat. Nedávejte obuv do blízkosti tepelných zdrojů, mohlo by dojít k jejímu poškození nebo zničení.



Balení:
  • hmotnost balení: 3 kg

Kraso brusle Botas Stella - Parametry

Uživatel: Určení:
Určení:

Kraso brusle Botas Stella - Recenze (0)

Kraso brusle Botas Stella - Otázky a odpovědi (0)