mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Kolečkové brusle SPOKEY Halo II červené

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Kolečkové brusle SPOKEY Halo II červené - Základní informace

Pánské kolečkové brusle SPOKEY Halo II v červeném provedení vhodné pro rekreační i fitness jízdu.

Kolečka bruslí s tvrdostí 82A PU o průměru 80 mm dokonale absorbují vibrace i na nerovném povrchu, ložiska třídy ABEC 5 Carbon zaručují přesnost jízdy. Použití pružnějšího podvozku PP eliminuje otřesy, brusle jsou díky němu lehčí. Brusle jsou vyráběny s důrazem na každý detail. Velký význam má originální kombinace materiálů.

Kolečkové brusle se velmi rychle dostaly na přední pozice oblíbenosti v kategorii individuálních venkovních sportů a bruslaře v současné době můžeme potkat na každém kroku.

Inline brusle jsou výborným sportovním doplňkem, který Vám umožní jedinečný zážitek ve všech věkových kategoriích. Nejen, že zlepšíte svůj zdravotní styl, ale také při pravidelném bruslení Vaše fyzická výkonnost půjde nahoru, ale také můžete prožít skvělou zábavu pro celou rodinu. Kolečkové brusle mohou milovníkům ledního hokeje výborně nahradit tento sport i v letním období.

Kolečkové brusle jsou dnes jednou z nejoblíbenějších městských sportovních aktivit a vlastnit jeden pár kvalitních bruslí by měl každý aktivní člověk. Není nic jednoduššího, než si obout brusle a vyrazit na výlet s přáteli nebo rodinou. Bruslení si užijí jak děti, tak i dospělí, nezávisle na tom, jestli jezdíte vytrvalostní závody, nebo se projedete kolem domu. Dejte svému tělu potřebnou porci pohybu a spojte příjemný výlet se sportem, který je v dnešní uspěchané době tak důležitý.

K bruslím patří kvalitní příslušenství, které Vám zajistí potřebný komfort při projížďkách. Nezapomeňte si proto vybrat vhodné chrániče a sportovní oblečení.

Technická data:
- podvozek: PP
- ložiska: ABEC 5 Carbon
- kolečka: 80 mm, 82A PU
- zapínání: dvojitá spona s pojistkou, suchý zip, šněrování
- max. váha uživatele: 100 kg
- velikosti v nabídce

Kolečkové brusle SPOKEY Halo II červené - Recenze (0)

Kolečkové brusle SPOKEY Halo II červené - Otázky a odpovědi (0)