mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Kite nafukovací BEST Waroo 2010 komplet - 5m

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Kite nafukovací BEST Waroo 2010 komplet - 5m - Základní informace

Kite nafukovací BEST Waroo 2010 komplet - 5m

Waroo je kite určený pro vyznavače freeridového ježdění, nicméně jeho velký lift vám zaručí, že kdykoliv budete chtít, proložíte svojí jízdu pořádným skokem. Úctyhodný hangtime si opravdu vychutnáte a budete mít spousty času na učení nových triků, či na obří oldschool polety. Proto vlastnosti tohoto draka ocení jezdeci na všech úrovních. Kahoona je kitem ideálním pro začátky a Nemesis NXG zase kitem pro zdatné a ctižádostivé ridery. Waroo je tak zlatým středem mezi těmito dvěma modely.

Po zkušenostech s kitem Nemesis a její jedinečnou twister technologií přichází pro rok 2010 s touto inovací i nové Waroo 2010! Pro tento kite jsou typické skvělé letové vlastnosti a zábava z jízdy kdekoli se právě nacházíte. Upravený profil kitu nabízí obrovský větrný rozsah a to díky tvaru zakončení křídel, jež se blíží v poslední době velmi populárním delta shape drakům. Díky tomu je také velice jednoduché zvedání kitu z vody.

Waroo má taktéž inovovaný VP3 kladkový systém pro perfektní stabilitu a ABC Auto tune pro navázání dle právě zvoleného jízdního stylu. Pokud preferujete freeride, kdy vyžadujete kite se kterým se perfektně a pohodlně svezete, chcete si zaskákat a posunout své jezdecké umění, Waroo 2010 je pro vás tou nejlepší volbou.

Twister Tech: Jedinečná technologie nakroucení přední hrany, dovoluje při zatáčení využít mnohem více síly z celého povrchu draka a ne pouze z krajních sekcí. Díky přenosu ovládacího impulsu do celého povrchu, zahájí kite rychleji otáčení a udrží si těsnější poloměr otáčky. To má za následek potřebu mnohem menších ovládacích sil na baru.

Delta Wingtips: Díky delta-shape konců křídel se podařilo zlepšit určité vlastnosti. Především se zvýšil depower draka a tím pádem větrný rozsah a také výkon ve spodní hranici větru. U Wara 2010 je použit střední poměr šířky ku hloubce tzv. aspect ratio který poskytuje dokonalou rovnováhu mezi stabilitou a vysokým výkonem.

VP3 - systém navázání předních šňůr: Náš způsob vyvázání předních šňůr poskytuje oproti standardnímu vyvázání značné výhody. Použitím dvou kladek na každé straně draka, se zvětšil depower při zachování krátké dráhy baru. Zároveň redukovaný tah na baru zůstává po celou funkční délku stejný. Dále VP3 zajišťuje optimální rozložení síly z předních šňůr do celého oblouku náběžné hrany, což drakovi přidává na stabilitě, zvláště v poryvovém větru.

3D Kevlarové spoje vzpěr: Kevlarem vyztužená konstrukce zajišťuje prvotřídní trvanlivost a minimální hmotnost. Všechny spoje mezi hlavním bánem a podélnými vzpěrami jsou z laserem řezané, 3D profilované a Kevlarem vyztužené tkaniny. Tato metoda sice zabere více času při výrobě a trochu navýší cenu draka, ale neexistuje lepší způsob, jak spojit hlavní bán k podpěrám.

EZ-one pump systém: Pro rok 2010, Nemesis NXG a vybrané velikosti Waroo mají EZ-pump nafukovací systém. Díky tomuto systému nafouknutí jedním ventilem, se celé nafukování značně urychlí a vy můžete být dříve na vodě. Nafouknutí vašeho draka nebylo nikdy rychlejší a snadnější.

ABC - systém navázání zadních šňůr: Díky třem přípojným bodům si můžete nastavit draka do různých povětrnostních podmínek a pro různé jízdní styly. Nastavením se mění tlak na baru a rychlost otáčení draka. Ať už budete pilovat náročné wakestylové triky či budete sjíždět obří vlny, jsme si jisti, že najdete přesně to správné nastavení které vám bude vyhovovat.

Skryté přípojné body: Umístěním přípojných bodů vyvázání na vnitřní straně náběžné hrany se snížila možnost poškození draka v tomto místě vlivem otěru o zem. Především při snowkitingu to šetří švy a nedochází k jejich třepení.

Obvodové vyztužení potahu: Roztržení draka je nepříjemná zkušenost. Proto po obvodu každé části vrchního potahu děláme vyztuženou zónu, která izoluje samotný potah od prudkých rázů při dopadu. Pro rok 2010 je na vyztužení použit ještě silnější materiál, ovšem hmotnost se podařilo zachovat velmi nízkou. Tato technologie je jedinečný způsob rozložení rázové energie při prudkých dopadech a najdete ji jen na dracích BEST.

Kevlarem vyztužená exponovaná místa: Zvýšená ochrana přední hrany prodlužuje životnost vašeho draka. Kevlar je pro tento účel nejvhodnějším materiálem, odolává prvotřídně otěru a je velmi lehký. Takže se nemusíte obávat o poškození draka vlivem kontaktu se zemí během startu a přistání nebo po odstřelení draka. Dále vyztužení ocení vyznavači snowkitingu, kdy kity podléhají často opotřebení.

Vysoce zátěžový šev: Na všech Hlavních švech kitů Best je použit trojitý šev, který je ještě v celé jeho délce lepen a překryt páskou. Zevnitř je šev dokonale rovný, takže nehrozí poškození vnitřních nafukovacích částí. Tento vysokozátěžový šev poskytuje další podporu pevnosti a trvanlivosti náběžné hrany. Je to jeden z důvodů, proč se draci Best proslavili jejich legendární životností.

Posílená zadní hrana: Všechny naši draci mají letos vyztuženou zadní hranu. To napomáhá přesnosti a rychlosti odezvy a výrazně prodlužuje trvanlivost. Především při flatrování zaparkovaného draka na zemi.

Barevné provedení: Letošní Waroo se vyrábí v pěti barevných variantách: červená, vínová, zelená, tyrkisová a žlutá

Větrný rozsah: (Tabulka je navržena pro váhu okolo 75 kg.) I když je pro zkušené jezdce jednoduché jít i přes tento větrný rozsah na základě povětrnostních podmínek, Bestkiteboarding nedoporučuje žádnému z jezdců aby kiteboarding provozovali při větru nad 35 uzlů. Vždy jezděte bezpečně a v rámci svých možností.

Kite nafukovací BEST Waroo 2010 komplet - 5m - Recenze (0)

Kite nafukovací BEST Waroo 2010 komplet - 5m - Otázky a odpovědi (0)