mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Infrasauna HANSCRAFT Panamera

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Infrasauna HANSCRAFT Panamera - Základní informace

Infrasauna HANSCRAFT PANAMERA je luxusní infrasauna pro 2 osoby.

DÁREK ZDARMA: Ke každé infrasauně HANSCRAFT obdržíte ZDARMA Saunový set pro vonné esence. Připravili jsme pro Vás saunový set pro esence do saun, který obsahuje:
- Skleněnou misku DURALEX FRANCE 7,5 cm pro esenci a aromaterapii
- Držák saunové misky DURALEX FRANCE 7,5 cm (připevní se ke stěně infrakabiny)


Infrasauna PANAMERA patří do kategorie německých infrasaun typu SAUNALUX. Je to nejelitnější model, který nabízíme. Instaluje se převážně pro zákazníky, kteří chtějí mít to nejlepší a neodradí je ani vyšší cena.

Infrasauna PANAMERA má dva prosklené rohy z lepeného temperovaného skla, tedy vypadá velmi prostorně a hodí se do moderních interiérů. Dotek a dojem luxusu pocítíte díky povrchové MDF úpravě exteriéru (Medium Density Fibreboards) – s povrchovou úpravou laminací, roboticky upravena s přírodní dýhou. Podkladem infrasauny je kanadský jedlovec. Tato úprava se využívá k výrobě nejdražších značkových kuchyní. Přidáním tohoto exklusivního prvku ve variantě tmavé dýhy jsme se dostali do zcela jiné úrovně infrasaun, než je na trhu běžné.

Tato infrasauna obsahuje navíc i světla – barevnou hudbu v interiéru, která Vás uklidní, zrelaxuje a saunování bude mít hlubší účinnek. Navíc můžete využít i bodové světlo pro čtení knížky. Sauna obsahuje turbo-keramické ohřívače s téměř okamžitým účinkem a ohřevem. Nikdy saunu nemusíte nahřívat, prostě se posadíte dovnitř a infrasauna se vyhřeje během jedné, dvou minut.

PANAMERA je infrasaunou pro nejnáročnější klienty. Této volby nebudete nikdy litovat.

Technická data:
- kapacita pro dvě osoby – velmi prostorné!
- ergonomické na míru dělané opěrky zad
- MDF povrch exteriéru (Medium Density Fibreboards) – s povrchovou úpravou laminací, roboticky upravena s přírodní dýhou. Podkladem infrasauny je kanadský jedlovec
- interiér z kanadského jedlovce
- 3 x turbo-keramické infrazářiče (okamžité saunování bez jakéhokoli čekání!)
- výkon turbo-keramických infrazářičů - 1800W
- čtecí lampa + LED barevná hudba
- ionizátor pro přírodní desinfekci vzduchu
- 6mm čiré temperované sklo
- prosklená přední stěna + prosklení rohů
- exklusivní nadčasový design do moderních prostor
- SAUNA AUDIO systém – AUX, FM, Mp3
- rozměry: 1200 x 1000 x 1900 mm

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organismu, omezuje stres a únavu, vylepšuje imunitní systém, podporuje krevní oběh, posiluje kardiovaskulární systém, ulevuje kloubům a celkové ztuhlosti organismu.
Infrasauna je zdraví prospěšná forma termoterapie. Též pobyt v infrasauně výrazně pomáhá spalovat kalorie a tím se redukuje tělesná váha. Při 30 - ti minutovém pobytu v infrasauně se spálí 600-700 kalorií. Infrasaunu si lze pořídit i domů. Kabinu infrasauny je možné umístit kamkoliv do interéru. Má nízkou spotřebu elektrické energie. Je naprosto vhodným doplňkem vašeho domácího wellness centra. Pravidelným používáním infrasauny, budete mít dokonalý pocit tělesné, duševní i psychické pohody.
Maximální doporučená délka pobytu v infrasaunách je cca 30 minut. Vždy záleží na Vaší konkrétní kondici - konzultujte s Vaším lékařem



Balení:
  • hmotnost balení: 215 kg

Infrasauna HANSCRAFT Panamera - Recenze (0)

Infrasauna HANSCRAFT Panamera - Otázky a odpovědi (0)